Dyrt med smink...

Jag har funderat och kikat massor på olika videos där folk sminkar sig, därefter har jag kollat upp dessa grejer som verkar vara bäst, sparat sidan och skrivit ner priset. Jag gör detta för att jag verkligen skulle behöva byta ut mitt billiga dåliga h&m smink mot något betydligt bättre, men jag gillar verkligen inte summan. Efter att ha fått med primer, foundation, concealer, puder osv osv så hamnade slutsumman på nästan 2000kr, då är inget av detta någon mascara, läppstift, ögonskugga och inga penslar. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, det jag skulle behöva är tips från allt och alla. Jag har ju bara som sagt kollat på youtube efter vad andra använder, jag vill ändå ha bra smink, något som håller och så att jag ser bra ut när jag väl vill sminka mig. Ge mig massor med tips. 


Puss & godnatt!

Gårdagens shopping!

Så jag var med min mor på stan och shoppade igår. Jag handlade inte alls nå mycket men det var väldigt längesen som jag köpte något så det kändes ändå riktigt bra. För det andra så hittar jag aldrig kläder som jag gillar, därför kommer jag aldrig hem med många kassar.

Men det vart tre överdelar, som ni ser på bilden. Två som jag hade tänkt att ha en VIT "tub bh" eller vad det nu heter, under. Dessa kostade bara 49kr/st på New Yorker *yay*.

Den tredje köpte jag för att ha på gymmet. Den kostade 99krGina Tricot, den är jag super nöjd med.

Sedan köpte jag ett par mjukis byxor som är slim, ett par rosa, som bara är tänkt att använda heeemma! Dessa kostade bara 49krCubus.

Jag köpte även ett par leggings från New Yorker som jag inte fick med på bild eftersom det var så svårt att få med dom på min svarta säng (leggingarna är svarta), men får nog en bild på dom senare. Dom kostade 149kr.

Efter alla kläder köpte jag ett litet cleansing kit från Clinique för att testa om de funkar på min hud, jag har svårt att få en bra hud men vi får se hur det funkar. Denna tror jag kosta 229krKicks.
 
Så var det REA på ett par SVARTA Converse, dessa var då heeelt svarta, höga. Jag älskar dom! Men jag orkade inte springa ner och ta kort på dom så det kommer nog in en bild lite senare på dom. Det var alltså 30% rabatt på 799krScorett. Jag är supernöjd med alla dessa grejer! 

Gissa vad?

Jag har köpt en remotecontrol till min kamera, från ebay (såklart). Har testat den lite grann men inte på något speciellt, och eftersom det bara har regnat idag så är det väldigt mörkt. Därför är även bilderna i dålig kvalité eftersom jag behövde öka ISOn. Men jag antar att dom flesta förstår det, men för de andra, nu vet ni det! *hehe. Det kommer nog komma många fantastiska bilder med denna då jag kan stå en liten bit från och fixa fokusen (som jag har haft problem med tidigare). Men om denna fungerar bra så berättar jag detta, om den suger så får ni reda på det snabbt! Om den nu funkar bra så kommer jag leta efter en längre så att jag kan stå långt ifrån och ta bilder (på tex mig och min fantastiska pojkvän). 

Tack för mig, godnatt!
Tjena! Mitt namn är Emma och jag är 21 år "gammal". Jag arbetar som vårdbiträde på ett fantastiskt boende men har även intresse för fotografering och grafiskt skapande. Är bosatt i Västerås. Jag bloggar lite om allt möjligt, förmodlingen kommer du att se många foton!

madetoknow