Upptagen

Jag har inte uppdaterat något på sistone då jag bara har jobbat & inte gjort något kul. Men tänkte göra en snabbuppdatering nu.

• Jag har slutat som sommarvikarie på jobbet nu och övergår till timvikarie så blir tyvärr inte lika mycket jobb nu. • Jag har skaffat mig en Wacom Cintiq 13hd som är fantastisk, har inte riktigt börjat använda den än men de kommer. • Jag och Fabian har fixat lite i rummet, har delat av halva rummet med gardiner så att det har blivit mycket mysigare i rummet, lite mjukare och sen så är det perfekt om man bara vill koppla av, fabbe kanske sitter vid datorn och då kan jag ligga i sängen utan att hans skärm lyser upp hela mitt ansikte. Man vaknar upp och ser gardinerna och bara de gör allting mysigt.

Jag har städet ihjäl mig idag, det syns ju dock inte på bilderna hehe. #trött

Mer än så har väl inte riktigt hänt. Vi får väl se vad dagarna erbjuder här framöver, än så länge verkar de erbjuda dåligt väder! ):

Mellan passen

Vissa brukar ju klaga på sina gympass, men jag klagar på min jobbpass istället. Just nu ligger jag i soffan och väntar på att börja mitt andra pass för dagen, ugh. Önskar att jag hade min dator med mig så jag kunde pyssla med någonting. Men nej, har jobbat 7-13 nu, har gått bra. Så är det bara stressiga springturen ikväll då. Jippie!

Jag funderar fortfarande starkt på att beställa hem lite kläder. Får se när jag kommer hem där jag kan surfa lite på datorn, klipper väl ihop ett litet kollage så får vi se vad som ser bra ut.

Regn regn & ännu mera regn

Ja, det är fantastiskt även fast det inte alls är så härligt. Det beror ju helt på hur man ser det, de har ju ändå varit skapligt varmt/soligt här. Det kan vara mysigt ibland.

Är på väg in för att handla lite, som vi gör typ varje dag (vilket behövs). Dags att inhandla lite nytt balsam och annat smått också gott. Måste samtidigt berätta om den hemska händelsen jag var med om här om dagen. Jag stod i duschen, hade i balsam i håret, tvätta kroppen och skulle precis börja raka mig... När jag ser en spindel mitt framför mig. Enligt mig var den gigantisk. Jag FLÖG ut ur duschen och vågade fanimej inte röra duschen igen. Där stod jag med balsam i håret och tvål över hela kroppen... Det sitter fortfarande i håret, men idag måste jag göra ett nytt försök, våga mig in i duschen. Idag kanske jag får handskas med spindeln med min hjälte. Hehe. Det var i alla fall mycket hemskt. Usch. Jag tycker verkligen inte om spindlar.

Tjena! Mitt namn är Emma och jag är 21 år "gammal". Jag arbetar som vårdbiträde på ett fantastiskt boende men har även intresse för fotografering och grafiskt skapande. Är bosatt i Västerås. Jag bloggar lite om allt möjligt, förmodlingen kommer du att se många foton!

madetoknow