Upptagen

Jag har inte uppdaterat något på sistone då jag bara har jobbat & inte gjort något kul. Men tänkte göra en snabbuppdatering nu.

• Jag har slutat som sommarvikarie på jobbet nu och övergår till timvikarie så blir tyvärr inte lika mycket jobb nu. • Jag har skaffat mig en Wacom Cintiq 13hd som är fantastisk, har inte riktigt börjat använda den än men de kommer. • Jag och Fabian har fixat lite i rummet, har delat av halva rummet med gardiner så att det har blivit mycket mysigare i rummet, lite mjukare och sen så är det perfekt om man bara vill koppla av, fabbe kanske sitter vid datorn och då kan jag ligga i sängen utan att hans skärm lyser upp hela mitt ansikte. Man vaknar upp och ser gardinerna och bara de gör allting mysigt.

Jag har städet ihjäl mig idag, det syns ju dock inte på bilderna hehe. #trött

Mer än så har väl inte riktigt hänt. Vi får väl se vad dagarna erbjuder här framöver, än så länge verkar de erbjuda dåligt väder! ):

Tjena! Mitt namn är Emma och jag är 21 år "gammal". Jag arbetar som vårdbiträde på ett fantastiskt boende men har även intresse för fotografering och grafiskt skapande. Är bosatt i Västerås. Jag bloggar lite om allt möjligt, förmodlingen kommer du att se många foton!

madetoknow