UPPDATERING

Hej där! Det var ett tag sedan jag skrev här sist. Nu är det så att jag har hållit på att skapa en fotohemsida och har länge velat startat upp min blogg samtidigt. Men tyvärr har hemsidan sugit ur all min energi. Förhoppningsvis är den strax uppe och då blir det andra bullar!
 
Men nu har jag börjat lägga energi på bloggen. Domän är på väg, ska först och främst lista ut hur man gör men inom de närmsta 48 timmarna hoppas jag att den är här. Ni kommer alltså hitta bloggen på: Emmanahr.se istället. Fortfarande fast här på blogg.se vilket egentligen inte var meningen men man har fastnat här och då får det bli så.
 
Annars som har hänt är väl mer eller mindre att jag har införskaffat mig en ny, bättre kamera: Nikon D7200. Så roligare foton kommer att komma upp så småningom. Tyvärr jobbar jag så fruktansvärt men det lär kunna plockas in på något sätt. Annat som kommer dyka upp är lite recensioner, är premunimant på GlossyBox så recenserar deras boxar varje månad åtminstone. Sen har jag börjat testa massor med nya saker osv så kommer komma upp mycket sånt. Men glöm inte bort att jag kommer börja fotografera mycket mer nu så det kommer aldrig att försvinna från denna blogg.
 
En uppdatering kommer att komma på bloggens utseende och allt så småningom. Så fort domänen är uppe och jag har uppgraderat och sånt så kommer det bli perfekt här. Jag ser fram emot lite roligheter här. Är det så att någon skulle vilja synas på min blogg eller har några förslag och sånt så kan ni gärna höra av er på min mail: emmanahr@live.com eller på min facebook. Länkat i menyn!
 
Jag kommer att uppdatera mycket på min instagram och även börja med "My story" på snapchat, så glöm inte att följa mig där om ni vill vara mer uppdaterade om vad som händer utanför bloggen! Vill bara påpeka att jag följer alla som följer mig så ni tjänar även på det :)


Kommentera inlägget här:
Jag fotograferar med min iphone 6s & Nikon D3100.
Jag vill gärna ha kritik gällande min fotografering då jag vill utvecklas!

Kom ihåg mig?
Tjena! Mitt namn är Emma och jag är 21 år "gammal". Jag arbetar som vårdbiträde på ett fantastiskt boende men har även intresse för fotografering och grafiskt skapande. Är bosatt i Västerås. Jag bloggar lite om allt möjligt, förmodlingen kommer du att se många foton!

madetoknow