Studenten

Det är sjukt hur allting kan kännas så himla perfekt ett tag, med skola, jobb och allt där till. Sen kommer allt bara som en bomb och man går helt plötsligt runt med en svidande mage igen. Men det är endast några få månader kvar tills studenten. 

Jag har funderingar, jag vet ungefär vad det är som jag vill göra. Ändå känner jag mig ovanligt stressad. Det känns bara som att allting har varit så himla lätt tills nu, man har tyckt att skolan har varit extremt jobbig men egentligen så är det tvärtom. Det finns så många konkurrenter, det är så sjukt många samtidigt som också vill ha ett jobb. Ändå sitter jag här, tror att jag kommer få världens bästa erbjudande, men egentligen är det nu som jag behöver ligga i så att nävarna bara värker.

Annars så rullar livet på. När jag fått höra så mycket om socialfobi, så känns det mer och mer som att det passar in så sjukt bra på mig. Men jag har tränat bort så mycket, jag kan äntligen säga ifrån. Jag kan äntligen gå fram till kassörskan utan att vara så sjukt nervös. Hur svårt ska det va?

Tjena! Mitt namn är Emma och jag är 21 år "gammal". Jag arbetar som vårdbiträde på ett fantastiskt boende men har även intresse för fotografering och grafiskt skapande. Är bosatt i Västerås. Jag bloggar lite om allt möjligt, förmodlingen kommer du att se många foton!

madetoknow