Mycket har hänt!

Nu har jag inte varit aktiv på ett tag, det är väl för en massa saker. För det första så slutar skolan, man får sommarlov och har skoj. Jag har haft fullt upp med skolan, pojkvännen och massa annat. Jag har köpt mig 2 par nya skor och ett par småsaker. Haft det mysigt med min pojkvän och pluggat gärnet med alla nationella prov och saker som ska varit inlämnat för längesen. Jag passar på nu när jag ändå ska få ledigt ett tag.
 
 
Dom två par skorna jag köpte tycker jag är sköna att ha, Adidas för att gå mycket, motionera och ha kul. Dom andra från Din Sko är ju lite mer att ha om det är väldigt varmt, man ska åka och bada eller bara vara fin. Jag tycker om dom, så tvättade jag mina vita Converse.. så dom är mycket fina och vita! 
 
 

NYTT objektiv & snygga bilder

Idag har jag köpt mig ett nytt objektiv till min kamera & annat skoj. Har testat att fotografera lite, inte riktigt blivit van ännu. Jag får öva mer, läsa på och få till allt ordentligt för att allt ska bli perfekt! Här kommer några bilder som jag har fotograferat med det nya objektivet! Försöker lära mig lite granna, haha. Inte så duktig än...
 
 
 
 

Inte som förväntat

Idag har det varit en både bra & lite sämre dag. Skolan har gått bra, men sen när jag kom hem till lägenheten så hade min 8åriga hund lagt en hög med bajs på vardagsrums-golvet. Inte så värst trevligt paket när man kommer hem. Men han är sjuk, och det är inte hans fel på något sätt om ingen är hemma dom tiderna alla är borta och kan inte gå ut med honom.
 
Men sen så fick jag även veta att jag endast får 4440kr för mitt 11cm ärr vid knät efter operationen. Min förväntan var mycket högre och är besviken. Jag fick en exakt samma summa som för det ärr jag har på hälen som jag fick för 6 år sedan. Tycker då att det här ärret är mycket större och synligare och jag tycker man borde få mer procent för det. Men jag lever inte i en lyxvärld och har aldrig gjort det heller. 
 
Det är ju tur att jag fått sommarjobb och kommer tjäna in en liten slant extra som jag kan unna mig åt efter sommaren. Mina beräkningar på allt jag behövde bara försvann i det tomma intet. Får leva med mitt fula äckliga ärr hela livet, men men.. det är ju ingenting? Eller hur? 
 
Ni som kanske inte alls vet vad jag har gjort, ni kan läsa vidare och få reda på vad jag har gjort. JO! Det är så att för lite mer än ett år sedan så ramlade jag på min cykel, då jag satt på pakethållaren och försökte cykla, med en cykel som var vinglig. Det gick inte som förväntan, och jag fick en fraktur i knäleden och foten. Jag hamnade på sjukhuset i en vecka och fick operera in en platta med 1 skruv och 4 spikar i knät. Än idag har jag otroligt ont där detta är placerat och kan inte alls göra saker som jag gjorde förut. Jag kan värken hoppa, springa eller ha kul utan att få ont, tyvärr så kommer jag ha det här problemet hela livet men att jag vänjer mig mer och mer och det blir bättre tillslut. Men jag kommer inte kunna jobba på alla jobb, jag kommer ha svårt att simma, springa och hoppa i livet utan att få ont, en massa saker som jag inte alls orkar ta upp just nu.
 
 
Tjena! Mitt namn är Emma och jag är 21 år "gammal". Jag arbetar som vårdbiträde på ett fantastiskt boende men har även intresse för fotografering och grafiskt skapande. Är bosatt i Västerås. Jag bloggar lite om allt möjligt, förmodlingen kommer du att se många foton!

madetoknow